Презентація Еразмус+ в межах Форуму “Time of Resilience” (16.09.23 р., м. Київ)

16 вересня 2023 р. команда НЕО в Україні взяла участь у панельній дискусії в межах Форуму “Time of Resilience”. Цей захід об’єднав представників громадських організацій, волонтерів та активістів для обговорення ключових аспектів стійкості в умовах змін та невизначеності.

Під час заходу відбулися панельна дискусія з експертами в галузі громадянського суспільства, тренінг задля підвищення емоційної стійкості, нетворкінг та презентація результатів проєкту Enroot Resilience.

В заході взяло участь близько 45 представників організацій, які працюють з активною молоддю з різних областей України. Метою Форуму представників ОГС “Time of Resilience” є створення безпечного та відкритого середовища для об’єднання, навчання та взаємного надихання активістів, лідерів та представників громадських організацій (ОГС) з різних куточків України.

Ключовими спікерами заходу виступили:

  • Олена МЕДВЕДЕНКО, регіональна координаторка програми стипендій Східного партнерства, членкиню Ради Фонду Президента з підтримки освіти, науки та спорту
  • Катерина ЖДАНОВА, менеджерка з індивідуальних можливостей Еразмус+, координаторка напрямів по молоді та спорту
  • Маргарита ЛУБКОВА, менеджерка з комунікацій і звітування в Isar Ednannia
  • Наталія ШЕВЧУК, голова Національної молодіжної ради України
  • Любов АНТОНЕНКО, проєктна координаторку та активістку

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, провела презентацію можливостей Програми Еразмус+ для активної молоді. Спікер представила індивідуальні можливості для молоді та молодіжних працівників та нововведення Програми для українців на час війни. Також було презентовано напрями співпраці між організаціями . Під час презентації було надано чіткі рекомендації щодо пошуку можливостей та партнерів, ключові кроки участі в Програмі, зокрема реєстрація організацій, ключові пріоритети та Керівництво до Програми. Після презентації спікер представила можливості молодіжних обмінів та участь у волонтерських проєктах як додаткові можливості Еразмус+ на літній період.

Попередня Воркшоп "Коеволюція "Бізнес-Університет": нові реалії – нові практики" (15.09.2023 р., ...